ZussenVeld

ZussenVeld bestaat uit 5 zussen en faciliteert een inspirerend en geborgen veld voor introspectie, creatie en expressie. We richten ons op levenspioniers.

In het veld doe je inspiratie, gevoelservaringen en inzichten op. We nodigen je uit om hierbij je creativiteit en innerlijke wijsheid in te zetten.
Mijn zussen en ik zijn in brede zin uitgerust om je ervaringen aan te reiken zodat je dieper jouw belevingswereld in kunt gaan.

Onze gezamenlijke passie is je te inspireren en te stimuleren om vanuit jouw eigenheid, de levensdoelen die jij voor jezelf wenst, daadwerkelijk te creŽren.


Wij bieden ervaringen waardoor je jezelf kunt beschouwen, doorgronden en aansporen. Jij zet je moed in om je spoor vol vertrouwen te onderzoeken en te volgen.
We stellen je vragen, laten je bouwen, bieden oefeningen aan om je te laten voelen en expressie te geven aan de (on)bekende aspecten van jezelf. Aspecten die een duwtje nodig hebben om zich in ware gedaante te tonen of in beweging te komen. Alles met het doel om je op zachte wijze op te schudden voor een stap naar een vernieuwing zoals jij die voor jezelf wenst. Een geÔnspireerde uitgave van jezelf, waar diepe wens en een beweging daar naar toe het uitgangspunt zijn om met ons in zee te gaan.

 

Zie komende activiteiten

van links naar rechts:
Ludy, MariŽtte, ikzelf, Carla en Tineke Feijen/Feyen

www.ZussenVeld.nl