Workshops
Op de start-pagina kondig ik onder ‘komende activiteiten’ workshops aan die ik,
of onder de noemer ZussenVeld, organiseer. Hieronder geef ik je een idee van mijn aanbod, middels een korte opsomming van wat er eerder geweest is.

Binnen elke workshop werkt elke deelnemer aan een persoonlijke vraag die voor hem/haar op dat moment speelt.

Zie je een workshop of thema dat je aanspreekt en wil je samen met mij een activiteit organiseren waarbinnen ik een begeleidende rol kan spelen? Ik hoor het graag van je. Neem gerust contact met me op.

 

In verbinding met de bodem waarop je staat
Een dag met Natuur, intuïtieve yoga (gegeven door Claire Piters), innerlijke dialoog, diepe ontspanning, inzicht én verrassingen

Ontdekkingsreis door je innerlijke landschap
Je gaat al voelend door het ‘speelveld’ dat uitgezet is op een plek in de natuur: het Onderzoekslandschap. Je neemt je persoonlijke onderzoeksvraag mee en werkt die uiteindelijk uit in een opstelling.

Zaai & Oogst,

is een tocht over je innerlijke paden en akkers. Het is een uitnodiging om met een meditatieve, liefdevolle en wakkere houding te gaan spelen met jouw versie van de thema’s: verlangen, eigenheid en ontvangen. We spelen met verhalen, met beelden en met opstellingen om naar huis te gaan met nieuwe inzichten over de stappen die je kunt zetten in de door jouw gewenste richting.

 

Reis door het SpeelVeld,

een innerlijke reis met tal van gevoelservaringen. We gaan spelen met het "nieuwe wij", waarin je als individu telt en jouw aandeel, ontstaan vanuit jouw eigenheid, een bouwsteen is in een gezamenlijk bouwwerk. Een voortdurende ‘wij’ beweging die ons allemaal ruimte geeft en inspireert.


Onderzoek naar je persoonlijke energetische ruimte

Aan de hand van kleine systeemopstellingen ga je ervaren hoe jij zelf je eigen energie bij je draagt en wat er gebeurt wanneer iemand anders jouw ‘ruimte’ onbewust betreedt of jij de ander zonder meer laat binnen komen.
Hoe zou het zijn als je goed gecentreerd bent en je je eigen grenzen herkent? Hoe is het contact dan?

 

(Familie) opstellingen

Een opstelling met representanten kan je een diep inzicht geven in de relaties en patronen tussen de personen of aspecten uit jou (familie) systeem. Deze werkvorm laat de dynamiek in je vraagstelling voelbaar worden en brengt wat er op een onbewustere laag speelt goed in beeld. Daardoor kun je zelf gaan voelen en zien hoe de dynamiek tussen de personen is en hoe aspecten gaan reageren als er ook maar iets, zelfs met de kleinste verschuivingen, in de opstelling verandert.

 

Scenario opstelling

Om te ontdekken of je op de goede weg zit (met werk of project) kun je met een opstelling verschillende situaties en scenario’s onderzoeken. Het kan je inzicht geven in de stappen die je nu zet of wilt gaan zetten.

workshops