Tekstvak:   start | contact gegevens

Ontmoetingen en dialoog aan tafel:

well-being-market

 

‘Maal-Tijden, voedende gesprekken’ serveert een bijzondere maaltijdbelevenis waarin je jezelf en anderen ontmoet.
Bij The Broth Bar houden we elk kwartaal een well-being-market.

Op deze mooie locatie in Wyck serveren we elkaar een zelf gemaakte maaltijd van biologische producten čn bijzondere gesprekken aan verschillende tafels met diverse onderwerpen.

- - - - - - - - - - - - - - -

Elke podiumgast vertelt vanuit eigen ervaringen, over zijn/haar expertise en de betekenis die het heeft in zijn/haar leven. De gasten brengen gerechten mee en schuiven aan tafel bij de podiumgast van hun keuze. Aan de hand van hun vragen ontstaat er een dialoog.
Gasten en podiumgasten ontmoeten elkaar in wat hen beweegt in hun leven en welzijn.
Wat is voor ieder waar en waardevol?
- - - - - - - - - - - - - - - - -

 

Als gast

 

Als gast kun je komen met vragen en/of je wens om informeel kennis te maken met een podiumgast.
Jij neemt een zelf gemaakt gerechtje mee voor ongeveer 2 personen van biologische ingrediënten čn je vragen aan een podiumgast van jouw keuze.

 

- - - - - - - - - - - - - - - -

 

Als podiumgast

 

Als podiumgast heb je de ruimte je te presenteren aan de hand van de vragen die je gasten meegenomen hebben. Jij biedt een dialoog over jouw expertise. Of je nu therapeut bent of goed bekend bent met een bepaald onderwerp of ervaringsdeskundige, het gaat om kennismaken, ontmoeten, verbinden, proeven, uitwisselen en informeren over geestelijke en lichamelijke voeding, bewustwording, levensstijl, zorg, teelt van producten, voedsel bereiden, ecologie, milieu, duurzaamheid, nieuwe economie en meer.

 

- - - - - - - - - - - - - - - - -

 

 

 

 

 

Over het project

 

Gemeenschapsproject Maal-Tijden is zonder winst oogmerk in de traditionele zin. Het genereert echter wel waarde. Maal-Tijden is een gemeenschappelijk podium waarbij verschillende partijen in eetkamersfeer informatie uitwisselen en met elkaar in dialoog gaan.

Heb je zin om mee te doen als podiumgast?

Laat het horen!  

 

Facebook: Maal-Tijden

 

 

Wat er op tafel komt gaat over gevoed worden, welzijn en leefwijze; of te wel bewustwording over je relatie met jezelf, de ander en met de aarde.

Iedereen die er in meedraait deelt zijn/haar expertise en heeft opbrengsten voor eigen doel, in welke vorm dan ook. Tegelijkertijd vloeien deze facetten samen in een kracht van bewuste consumenten.

 

 

Wie werken aan Maal-Tijden mee

 

Wilma Boëtius is medeorganisator en gastvrouw. Ze  houdt ervan om mensen met elkaar te verbinden, hen te  leren kennen en geeft een ieder de ruimte zich veilig en welkom te voelen.

 

Yvonne Feijen verbindt graag mensen met hun eigen aard, bron en sensitiviteit. Ze is geboeid door allerlei levensvragen. Naast Maal-Tijden, voedende gesprekken, biedt ze (op individuele basis) ook ‘helende’ gesprekken aan waar ze met familie-opstellingen werkt. Lees meer ...

 

The Broth Bar is de plek waar het na sluitingstijd plaats vindt. Overdag tussen 8.00-18.00 is TBB een restaurant waar voedingsdeskundigen Charlotte en Tanja je verwelkomen met zelfgemaakte bottenbouillons en heerlijke, biologische slow food gerechten: geheel Paleo, WAPF en 100% glutenvrij! Vol liefde en enthousiasme maken deze dames voedingswaren die écht goed voor je zijn, van stoofpotten en bouillon tot taarten en gebak. Lees meer ...

 

 

Allen hebben een passie om iets moois te creëren van pure ingrediënten.

Zo'n Maal serveren ze aan een verrassend samengesteld gezelschap waarbij er Tijd wordt genomen voor een Voedend Gesprek over wat ieder aan tafel beweegt in hun leven en welzijn.

 

 

En al eerder werkte mee:

 

Edening, vormgeving van logo en huisstijl  -  www.edening.nl

Impreso, drukwerk  -  www.impreso.nl

Liesbeth van der Poel  www.vanderpoelcoaching.nl

Maria Fancellu  www.sempliceebuono.nl

Misjčl Lemmens  www.limbio.nl

Pomme Termond  www.emocare.nl

Charlotte van Loo  www.thebrothbar.nl

Bram de Volder  -  06 4356 3875, bodembrouwer

Claire Piters  www.clairepiters.nl 

ZussenVeld  www.ZussenVeld.nl

Jean Thoma  - www.sjuut.nl

Desiree Houben  www.lijfkracht.nl

Birgit Spoorenberg  www.cursussalutogenese.nl

Tanja Stevens  www.gezondgestel.nl

 

 

 

Aanmelden? Stuur een mail: mt@yvonnefeijen.nl

 

_    _    _    _    _    _    _    _    _    _

 

Project ligt momenteel stil

_

 

Podiumgasten 19 juni 2108:

 

Ellen Olie

https://www.acupunctuur-ellenolie.nl/

Acupunctuur is me, net als de kruidenleer op het lijf geschreven. Het mooie van mijn vak is de mensen informatie geven over hoe ze mogelijk uit balans zijn geraakt en wat ze zelf kunnen doen om op een natuurlijke manier te genezen en hun pad weer terug  te kunnen vinden. Ik vertel over mijn vak en de werking van energieën in het lichaam.

 

Maud Buitenwerf

https://www.benmaarjij.nl/

Ik ben op weg naar steeds

meer MIJ zijn. En dat wil ik meegeven aan iedereen. Ik ben coach en trainer, psycholoog en vooral een hoog sensitief mens dat graag in verbinding staat met anderen. Het is een kern thema geworden in mijn werk.

Ik geef trainingen aan ouders die op zoek zijn naar de verdieping in het contact met zichzelf en hun kind.

 

Yvonne Feijen

http://yvonnefeijen.nl

Familie-opstellingen is een methodiek om te ervaren wat je werkelijk voelt op een diepere laag. Ik voel me als begeleider als een vis in het water.

Je stapt tijdens een opstelling uit je gedachtenfabriek en via je lichaams-bewustzijn ga je voelen hoe je reageert op de voor jou opgestelde personen of zaken uit je vraag. Dit geeft diep doorwerkend inzicht en ruimte tot verandering. Ik begeleid je hierbij graag.

_

 

Tijd: 19.00 tot 21.30

Op basis van donatie en pot luck

Locatie:  The Broth Bar in Wyck, Hoogbrugstraat 43a,  Maastricht

_    _    _    _    _    _    _    _    _    _

_    _    _

 

Schuif

aan,

eet mee!

_    _    _

 

_    _    _